Pár skřetů

Pár skřetů

Anotace: Tak takhle se občas cejtim na intru...

Je mi zima
Všude leží sníh a bahno
Až po kolena sem v tý sračce
Pár skřetů slídivých
Hledí ke mne na dno
Občas ukápne jim slina
Z těch rozšklebenejch ksichtů
Každej tenhkle slizkej hnus
Vžere se mi do paměti
Jak by ne
Když mi po něm
Zůstávaj jen díry v pleti
Smrdí to tu zhnilým masem
Už léta se nepohnulo
Jsem to já...
Nebo už nejsem...?
Autor Jarra Wen, 11.07.2006
Přečteno 257x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí