Podzim

Podzim

Anotace: -

Barevné listy zdobí koruny stromu

a vítr pohrává si s mímy vlasy

začíná podzim všichni budou spěchat domu

a nebudou si všímat té okolní krásy

Přiroda je jako zdatný umělec

všechno kolem dokonale zbarví

na tvářích ti naskočí roztomilí ruměnec

umí správně použít ty nádherné barvy
Autor Snilek.holka, 24.10.2011
Přečteno 294x
Tipy 1
Poslední tipující: Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí