Trápíš mě

Trápíš mě

Anotace: -

tvá usta bud říkají pravdu a nebo věčně lžou

mám pocit,jako bych sama zmatená bludila tmou

říkáš jak mě miluješ a jak jsem krásná

mé srdce při pohledu na tebe

když se bavíš s jinou , žárlivostí praská

Tvrdíš že snesl by jsi mi i modré z nebe

já ho ale nechci,já chci jenom tebe

nemám chut koukat se jak s jinou flirtuješ

vždy když jsi z novu sní

a pak poslouchat,že jenom mě miluješ

Proč mě tak strašně trápíš?
Autor Snilek.holka, 24.10.2011
Přečteno 609x
Tipy 3
Poslední tipující: Live to fight, Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí