Ta stránka vypadá jak -ovno, ale upřímně!! "pro tvůrce"

Ta stránka vypadá jak -ovno, ale upřímně!! "pro tvůrce"

Anotace: -

Vidíš, tohle je absolutní nula, tvorba

zaplatit za to halíř..by byla škoda!!¨

Váženi poet-i, náš let z "hvězdna"

přistál díky inovaci, ksichtem do hovna!!

 

Kde je snaha? nápad? obdobna publikace..?

řekněte "snažila se-myslela? ta webová palice?"

 

óoooooo...samozřejmě mává na mě fuck!

tvá demo verze FB je kopie, nuda..ne, trhák!!

 

Snad se ani teď nezastydíš..?

myslím Tebe! 

Kousíček štěstí mi zhyzdíš!

..kazyšuku, zničils mi iluzi nebe!!

 

 
Autor čas.běží, 24.10.2011
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí