Stesk

Stesk

Anotace: -

Chtěla bych ti říct, že mám tě ráda,
ale pochop, mé srdce tíží strach.
Vyvolal jsi něco, po čem strádá
a ten pocit je jako krutý vrah.

Když tečou mi slzy po tvářích
a srdce volá o pomoc.
Mám chuť tam za ní jít a říct ji:
Vrať se, chybíš mi, a to moc!

Můžu si tu oči vylít.
Celé noci proplakat.
Tak mi řekni ty můj milý,
jak ji zpátky přivolat?

Z říše duchů nevrátí se.
Já v nebi chci ji hledat.
Ale je to na mě velká výše,
na mě v pekle budou čekat.

Nevrátí se, srdce teskne,
oči mé ji nespatří.
A to, co se v nich teď leskne,
už do té básně nepatří.
Autor Mikina77, 24.10.2011
Přečteno 202x
Tipy 2
Poslední tipující: Javavia, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí