Jezerní hladina

Jezerní hladina

Anotace: -

Pořád stejná a přesto jiná

je jezera hladina,

odráží stromy odráží nebe

stále uzavřená v sebe.
.

Hodíš kámen všechno změníš

co pod hladinou je však nevíš,

skrývá pevně svůj svět tajný

nebezpečný, krásný nebo ještě jiný?
.

Zdálky vidíš jen sám sebe

blíž uvidíš možná nebe,

potom konečně blizoučko

dno kamenité a sluníčko.

.

A jestli chceš vidět ještě víc

tak se potopíš

a pak se utopíš,

utopíš...

.

Součástí tajného světa se staneš

po hladině niní prahneš,

po hladině která tě zlákala,

utopila touhu která v tobě zaplála.
Autor , 24.10.2011
Přečteno 239x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí