Chci tě

Chci tě

Anotace: -

Hodiny půlnoc odbíjí,

vzdechy ruší noční klid,

pod dekou se těla svíjí

a já můžu jenom snít...

 

Snít o něžném hlazení,

o vášni a touze,

o moci vyvolávající mrazení,

když milujeme se spolu dlouze

 

Tvoje vůně a tvůj dech,

slastně oči zavírám,

nebráním se, výkřik, vzdech,

rozkoš a pocit, že umírám..

 

Dotyky rozněcují žár,

jazyky hrají si hbitě,

stačí už jen chvilek pár..

probouzím se s výkřikem Chci tě!
Autor , 24.10.2011
Přečteno 241x
Tipy 5
Poslední tipující: Kapka, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí