Pírka

Pírka

Anotace: -

Jak pírka ztracená holubím letem, sami se touláme tímhle tím světem,
bloudíme prostorem bez cíle, směru. Naslepo vhození do éteru.
Noty co tápají, bez linek zapsané, pápěří pouhé, co vítr je odvane.
Jak pírka ztracená bloudíme strastně, dík naší samotě, jenže proč vlastně?
Dvě pírka toulavá nesená temnotou, lépe se společně ubrání před slotou.
Autor sputnik1, 24.10.2011
Přečteno 273x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí