Zima

Zima

Anotace: -

V mrazivé nádheře na oknech jiskří ledové růže a petrklíče,
Když do skel okenních obratní mistři štětcem svým načrtly překrásné kýče.
Z drobounkých zrníček bucláčci bílí, lehounké střípky snů z nebe se snáší.
Nastavím ruku jen na malou chvíli, teplo, jež vydává, život jim zháší.
Studené chomáčky peříček sněžných, sednou mi do dlaně a pak hned tají.
Tisíce krystalků, obrazců něžných, hvězdiček, co z nebe popadají.
Autor sputnik1, 24.10.2011
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí