V kostce cukru

V kostce cukru

Anotace: -

V přívalu,

tvých vášní....

Rozdrtila jsem,

svoje srdce....

A všechna ta nevinnost,

rozpadla se s novým ránem.....

V kostce cukru,

poznala jsem tvoji tvář....

Na pohled líbezná,

a uvnitř plná lží...

Zvracím kousky svojí duše,

po noci plných vzpomínek....

Byla to bitva,

a nikdo není vítěz....

Sčítám své oběti,

a již po tisící mám strach...

Strach,

ze sebe....
Autor whiolet, 24.10.2011
Přečteno 483x
Tipy 14
Poslední tipující: fijalka, Jeněcovevzduchukrásného, poeta, Jakule, E.T.Jane, hybridka22, CULIKATÁ, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji

24.02.2013 21:55:07 | whiolet

Zajímavě psané.Líbilo.

24.02.2013 13:25:14 | Jeněcovevzduchukrásného

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí