Povzdech

Povzdech

Anotace: -

Nevím, zda duši mám, či je to zbožné přání.
Však mám-li ji, tak dám ji bez váhání
za jeden dotek tvůj - tvé objetí.
Štěstí je prchavé, je nestálé jak ptáci.
Když přijde pravý čas, se na svých křídlech vrací,
však jenom do doby, než znovu odletí.
Krajina zešedla a stromy prostolisté,
ještě jen nedávno tak zelené a čisté
jsou jako násilím zbaveny života.
Mé dlaně sotva ví jak hřeje tvoje kůže,
však marné toužení je nedůstojné muže,
a srdce naplní jen velká nicota.
Autor sputnik1, 24.10.2011
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí