Večerní melancholie...

Večerní melancholie...

Anotace: -

Celý život vytvářet hodnoty

pozdě usínat a vstávat za tmy


stejně pak nemít ani na boty


a pocit víc než špatný.


Místo svých problémů řešit cizí


nad něčím muset stále přemýšlet


A kdo pomůže když máme krizi?


Když se nám hroutí celý svět?


Kdo může říct, že má dost přátel?


Má štěstí, kdo má aspoň jednoho


který si ho v té změti našel


a nebál se spadnout do toho.


A kdo z vás je vážně šťastný?


Vážně, ne jen naoko..


Čí duše toho tolik vlastní,


že nikdy nespadne moc hluboko?


Kdo z Vás nikdy někdy nechtěl změnu


a kolik vás mělo odvahu...


...a já se furt za něčím ženu a nemám nic..


ani za snahu...

Autor žabka.kikis, 24.10.2011
Přečteno 243x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí