Na motivy Lennona

Na motivy Lennona

Anotace: -

ta deka byla oranžová


a slunce zapadalo


.


v mých nablýskaných očích


ve tvých úsměvech


v tom co kdysi


.


.co možná zítra.


.


mezírka v žaluziích jen


pro jedno oko


sklíčená bazalka v kuchyni


.


-v PoHádkách se poznáváš sám-


.


já naberu do plic


deštivý prach


olíznu rty


a zase ti odpustím


.


.cokoli špatného nás potká


ten večer vymaže.

Autor Lucijena, 24.10.2011
Přečteno 287x
Tipy 8
Poslední tipující: jvacl, labuť, Lucijena
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí