Z nevyzpytatelného džbánku vodnářky

Z nevyzpytatelného džbánku vodnářky

Stávat se dokonalou ženou

občas hraničí

s rizikem, že vám dříve přeskočí.

 

Ty hajzle!

 

Žes nám pomoh?

Ano, říkám.

Žes nám pomoh?

Odněkud někam.

 

Žes mi pomoh?

Jo, říkám jo.

Žes mi pomoh?

Mně a jiný ..?

 

Jiný bys možná

vykopal hrob.
Přečteno 293x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí