Vzpomínáme

Vzpomínáme

Anotace: -

 Hřbitovy rozkvetly vděčností potomků

a tichým šepotem, že chybí nám,

ta slova , ta láska, pár něžných dotyků,

které už patří jen vzpomínkám.

 

Odešli od nás do míst neznámých

ze kterých se nikdo nevrací zpět,

pošleme něco slůvek děkovných

přes plamínek svíčky v jiný svět.

 

Vyberem společnou hřejivou chvíli,

ta nám osuší slzičku v oku,

bylo to hezké, že spolu jsme žili,

snad cestu naleznou ta slova díků.

 

 

 

 



 

 
Autor s.e.n, 25.10.2011
Přečteno 278x
Tipy 28
Poslední tipující: E.T.Jane, Maryje..., hatlapatla, Jeněcovevzduchukrásného, CULIKATÁ, nejsembásník, Mbonita, Holis, labuť, kavec, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí