Plácání do tmy

Plácání do tmy

Anotace: ... doslova :)

Možná naivita, možná cynismus,
Zkus…
….hádat.
Hádanky já ráda a co ty?
City mezi lidskými vztahy ploty.
Přej si, doufej, věř,
Jsi král, pak najednou zvěř.
Napomínej myšlenky ke klidu,
Zviditelni se, ty nepodstatný, v houfu lidu.
Miluj, pokud na to máš,
Mluv, jestli pravidla znáš.
Sfoukni svíčku, jdi spát
A doufej, že tě má někdo rád.
Autor Miiemu, 13.07.2006
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí