Nadbytek nedostatků...

Nadbytek nedostatků...

Hladové oči

Hladové uši

Žíznivé rety

Duše bez potravy

Kůže nenasytná

Nechutné zprávy

 

Hej číšníku!

 

Nabízím pane

Paletu pestrou

Zlatavou stráň

Pro labužníkův zrak

Sonátu podzimní

S ořechovou sekcí

Jablečný sbor

I závin listový

Vinutý vánkem

Šlehnutý větrem

Árii meluzíny

Za komínem

Zde hlavním chodem

Co nasytí duši

Láska Tvé ženy

Přátelé milí

Žíznivé rety

Polibek svlaží

Kůže pak ocení

Pohlazení

Nasycen poděl se

O svoje štěstí

Humor tvé žití

Okoření…
Autor Mario de Janiero, 25.10.2011
Přečteno 374x
Tipy 14
Poslední tipující: Ružka, modrá..., Kars, Mario de Janiero, Mbonita, zenge, Agniezka, drsnosrstej kokršpaněl, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké čtení.

15.02.2012 22:10:20 | Ružka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí