Utište mě!

Utište mě!

Anotace: -

Prozraď mi něco?

Odkud pochází Tvá síla?

Vysvětli mi něco?

Jak se Ti jeví  líbivá póza?

Řekni mi něco?

Smíš někdy odejít?

Ukaž mi něco?

A  nebo nechceš své víčka otevřít?

Slíbíš mi něco?

Ačkoliv, možná toužíš po cestě nazpátek?

Vzkážeš mi  něco?

Toužil s po Té temnotě?

Vyznej mi něco?

Copak se bojíš dne?

Vyslov už něco!

Najdi si vlastní cestu...
Autor Without Love, 26.10.2011
Přečteno 248x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí