Ukonči to!

Ukonči to!

Anotace: -

Roztančila jsem plamenné kruhy,

nezbylo mi než je nechat plát.

Rozvířila jsem usazený prach,

proč bych jim měla zapírat vát?

Nakreslila jsem na zeď hvězdu,

pozbyla snad svou krásu?

Vytlačila jsem Ti na zrcadlo otisk,

abys nezapomněl na svou spásu.

Vypustila jsem lva z kotce,

naučil mě prát se a řvát.

Vykouzlila jsem na tvé tváři úsměv,

už snad nemáš proč lkát?

Posílám Ti holubičku,

posla dobrých zpráv.

Přiletěla vrána,

osud?

 

 
Autor Without Love, 26.10.2011
Přečteno 270x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí