Nuda

Nuda

Nuda mě užírá,  proto se po čase dlouhém vracím

Možná že jste zapomněli, já málem taky

Celé přeorané to tu bylo rozhodl jsem se tedy pokračovat a překonat to.

Kdo si na mé povídkové moře vzpomene nechť pomoci mi může

stačí malá opora z komentářů podpěra,

motivace chybí mi, proto čekám na dýni,

Haloween mě možná inspiraci dodá a já už nebudu ta nudná potvora.
Autor Nový paprsek, 26.10.2011
Přečteno 249x
Tipy 1
Poslední tipující: Rezkaaa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí