Polobdělá

Polobdělá

Anotace: -

někdy se budím unavená
závojem snu když tápu zpět
celý svět pad mi na ramena
ne prvně a ne naposled



oči mám ještě v bezvědomí
v konečcích prstů chybí cit
ze spánku ven se cesta lomí
do další z denních realit



nezbývá nežli vymést z hlavy
orvaná křídla nočních můr
příběh už sám se dovypráví
započal v a-moll, končí v dur
Autor Branwen1, 26.10.2011
Přečteno 253x
Tipy 3
Poslední tipující: malá slečna, j.c.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí