Chladné ráno

Chladné ráno

Anotace: -

Chladné ráno

víš...

i vílám je zima

dotkni se křídel

a šeptej...

"jsi tak jiná"

malířova kresba

průhledné dlaně

rty se chvějí

 

...líbej na ně...

 

 

 

 
Autor Kett, 26.10.2011
Přečteno 289x
Tipy 1
Poslední tipující: gallatea
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí