Tanec deště

Tanec deště

Anotace: -

Vytrvale ťuká ti na okno, nezvaný návštěvník

buší ti na dveře, tvůj další nájemník.

Najmout tvé srdce chce a v něm jenom žít,

roztančit šaty tvé a  přítelem být.

 

Tanec deště mezi stromy uchvátit tě chce,

lovit květy mezi vlasy, už si pro ně jde.

 

Když uslyšíš kapky deště na zápraží tvém,

zavři oči, srdce dej jim a šaty si vem.

Využij tu chvíli, kdy svět může být krásný

a výmluvy nechci slyšet od tebe už žádný.

 

Tanec deště mezi domy láká tebe ven,

nebraň se a vem si to co patří tobě jen.

 

Žádný řeči o tom, že život je jen hořký,

nevěříš-li na zázraky je to s tebou těžký.

Dej tam trochu dětský touhy a tu radost co ti zbyla,

roztancuj se po ulicíh jako naše městská víla.

 

Tanec deště mezi lidmi slyší tvoje srdce,

nebraň se té děsné touze roztancuj se lehce.

 

Tvoje nohy podupávaj ten životní rytmus,

já nevěřím na neštěstí nedělej tu funus.

Záleží to jen na tobě a na nikom jiném,

tak roztancuj se tancem deště, ve svítání bílém.

 

Tanec deště mezi námi šeptá píseň známou,

až to skončí nebul zase, jinak ti zas srdce zlámou.

 

Život je fajn, když si ho osladíš,

život je blbec, když si ho osolíš.

Je to jen na tobě, jestli se přidáš ke mně,

jestli přidáš se k tanci co tancuje země.

 

Tanec deště mezi všemi chce vrátit nám radost,

dožij tenhle divnej život a zapomeň na zlost.

 
Autor , 26.10.2011
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí