Na lásku

Na lásku

Anotace: -



 


Někdo se mě zeptal
zda věřím na lásku


"ANO"..odpověděla jsem
na jeho otázku


Láska je moje všechno
co můžu druhému dát


Miluji západ slunce
jeho dlaně a hlas


Když se zlobí
...krčí nos....


Když se směje
tak nahlas,moc


Pak mě pohladí


a


řekne


lásko..


tak dobrou noc!

Autor Kett, 27.10.2011
Přečteno 289x
Tipy 18
Poslední tipující: Morgenstern, E.T.Jane, kasparoza, Maryje..., Bambulka, Niky88, Stoneman, strašidýlko-střapatý, zenge, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí