Posso dire che mi ami?

Posso dire che mi ami?

Ležím ve tvé posteli
a ty - vedle mě spíš.
Hladím tě po vlasech
a ty - krásný sen sníš.

Pomalu se rozednívá
a ty - se probouzíš.
Líbám tě na rtech
a ty - nesměle mé touhy pokoušíš.

Čas dál kupředu se sune
a ty - ďábelsky se usmíváš.
Hladím tvé nahé tělo
a ty - pod mými prsty se prohýbáš.

Ležíme vedle sebe
a já - poslouchám tvůj zrychlený dech.
Potýkáš se s blažeností
a já - mám otázku na rtech.

Možná je to jen prosba
a ty - v očích máš drahokamy.
Zase píšu ti na zrcadlo:
Dimmi che mi ami...
Autor strašidýlko-střapatý, 27.10.2011
Přečteno 369x
Tipy 40
Poslední tipující: Isquieasuus, ofca, Akrij8, tato22, padající do neznáma, Giginka, ZILA78, Liška76, E.T.Jane, Anjesis, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí