vdechnutá...

vdechnutá...

Anotace: -

máš záhadnou povahu

a každé další chvíle

tuhle záhadu

ještě víc prohlubují

takže nyní vím méně

než předtím…

obsahuješ podivnou substanci

která je neviditelná

a její přítomnost se prozrazuje

pouze tím

že působí na viditelnou hmotu

tedy na mne

a já zjišťuji

že bez tebe

se neudržím pohromadě

a do všech stran se rozletím…

co je zvláštní

že místo horka

je ta látka složena

z chladně exotických částic

co se jen líně pohybují

a seskupují

díky vlastní gravitační síle…

postupně

ale ty skryté shluky

zvětšují své rozměry

a přitahují na sebe ty mé

čímž dochází k formování…

teď bys měla být

logicky nejvíc nahuštěná

v mém jádru

v jeho středu

ale místo toho jsem

s údivem shledal

že jsi ve mně

rozložena rovnoměrně….

něco jako třešeň

u které jste přesvědčeni

že má ve středu pecku

ale když ji rozpůlíte

zjistíte že tam žádná pecka není…

tak to je

má Fornax…
Autor enigman, 27.10.2011
Přečteno 254x
Tipy 13
Poslední tipující: Mbonita, Jana M., střelkyně1, pejrak, zenge, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí