mobilní...

mobilní...

Anotace: -

díky technologiím
jsem v nepřetržitém kontaktu

s domovem i kanceláří

což se hodí

jenže když vám pak u piva

někdo vypráví zajímavý příběh

a už se blíží

k tomu nejlepšímu

nejsem v nepřetržitém kontaktu

jelikož malé cosi zacvrliká

a z mého výrazu je poznat

že jsem přestal poslouchat…



a to není všechno

když si budete chtít

se mnou popovídat

jako by jste mluvili s někým

komu právě unesli dceru

a navíc ho svrbí mezi lopatkami…



prostě duchem mimo…



to se ale záhy mělo změnit…



byl jsem pozván

na jednu přehlídku

a už se schylovalo

k závěrečnému defilé

když na molo vstoupila dívka

a s jejím příchodem

nastala totální davová mánie

/i když popravdě

ta se spíš vyvolá tím

pokud se svrhne kazetová puma

na nějaké velké město/

no to je jedno

každopádně

tahle byla dvojího druhu

u žen totiž vyvolala jev

zvaný úmyslná nevšímavost

kdežto ve výrazech mužů

došlo k záři

jako protiletadlových reflektorů

z druhé světové…



když odplula do zákulisí

jako bych byl poháněn torpédy

byl jsem u ní první…



slečno rád bych Vás pozval na letenku

pokud přijmete klidně prodám ledvinu

a přihodím levou ruku…



to v ní vyvolalo účinek

jako kobercové bombardování

rajským plynem…



když se jí uklidnila bránice

ledabyle uchopila minimax

a povídá mi klidně

musím vás trochu zchladit

kdepak der junge

než budeme lítat

naučím vás chodit

ale pozor

jestli mi zlomíte srdce

já vám nohy…



ja wohl frau True…
Autor enigman, 27.10.2011
Přečteno 257x
Tipy 8
Poslední tipující: jondys, Mbonita, Jana M., střelkyně1, pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí