Příteli

Příteli

Anotace: na očích všech...??

Pár hvězdných okamžiků
ve vratkém světě slávy.
Pak oběsí Tě davy.

Několik vzpomínek
na tu,jenž tady byla,
než v lásku uvěřila.

Před stovkou malých lží
mít více pravdy svojí.
Pak lháři se Tě bojí.

Vůle zvítězit
i když naděje je chorá-
to je Tvá gloriola.

Najít zbytky sil
a uznat chybování-
Tvá ctnost,před kterou se klaním.

Pak zříkám se,
byť Bůh by byl jak růže.
Jak Ty,mi nepomůže.

Nakonec čest.
Tu když máš,při mně stůj,
Příteli můj...
Autor Skywalker, 10.01.2005
Přečteno 485x
Tipy 3
Poslední tipující: šuměnka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Mám vůli, čest i sílu
/ to stačí k veledílu?? / :p

24.11.2010 03:32:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí