Zpověď druhého já

Zpověď druhého já

Anotace: Když člověk zjistí, že vše, čemu věří je jen přelud

Zde jsou ta ústa,
jež se nemohou smát,
zde jsou ty oči,
jež nemohou štkát.
Zde jsou ta ústa,
jež nemohou lhát,
zde jsou ty oči,
jež nemohou plát.
Zde jsou ty myšlenky,
jež nemohou snít,
zde je to srdce,
co nemůže bít.
Zde jsou ty myšlenky,
jež nemohou žít,
Zde je to srdce,
co nemá svůj cit.
Autor Slava-THC, 15.07.2006
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí