Za..

Za..

Anotace: Psala jsem to... fakt za zvuku kytary:)

Za zvuku kytary
za světla svíčky,
za závojem řas
ozývá se volání
o pomoc

Za černou šedí,
za letmým polibkem,
za slzavou louží,
za mlhavou kůži
se prodá jitro
za ošoupaný peníz.

Za veselou lítosí,
za smutným smíchem
rozsvítila se lucerna,
vytvořila ostré stíny
křídel svobody,
ze kterých se setře prach
a už nevzlétnou..

Za dobrou radu,
za stisk ruky,
závoj motýlích tykadel
odvane se pryč do vnitra Tebe..

Za žlutými světly Londýna
za milého pána,
prodávajícího
pohledy Země Nezemě,
kde všichni hledají lásku
v řekách slz
na provázku
z kopretin.
Autor Barushca, 15.07.2006
Přečteno 364x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí