Světloplach křídových rozumů

Světloplach křídových rozumů

Anotace: věnováno Ankorii a Mab, poděkování za naše uskutečněné setkání-v den Poté, co mě přítel vzdálil poslednímu vlaku.

Ze hladu
zahradou slepeckou
rukama do očí si seslat
dvanáctero zastavení
nahýma rukama

artemisia absinthium
slečna vil jej zkouší jíst

kdo? za koho?
polyká dušičkáři duši zlou

artemisia absinthium?

ze hladu
zahradou slepeckou
strom s džbánem
v kořenech
v něm jahody

slečna vil je zkouší jíst

kdo? za koho?
polyká duši
duši svou

dušičkář mlčí...

slepci se ze zahrad rozutekli.
Přečteno 340x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..a zase mám co rozplétat...

PS:mrkni na "dvanáctero zasatevní", asi chybka

16.07.2006 09:33:00 | skaj

připomíná mi to nějaký slavný obraz, středověký, starý, Bosh?...:-))

16.07.2006 08:01:00 | Jarky

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí