Viděla jsem anděla

Viděla jsem anděla

Anotace: jednou, když jsem se pohybovala mezi životem a smrtí...

Je to už dávno, sto roků snad
já viděla anděla v okně stát
byl spanilý a v bílé říze
lákal mně k sobě blíž a blíže

Neodolala jsem a v okamžiku
stála jsem dole na chodníku
a byla průhledná

On zalét se mnou k výšinám
a ukázal mi moje tělo
co bezvládné tu v loži dlelo
lákal mě ke svým končinám

Zpěv ptáků, vůně květin...
sním si tak a přitom letím

cestu dlouhou však odmítla jsem
rozhodla jsem se pro bytí
měla já k tomu důvod pádný
pro moje děti zůstat tu - žíti
Autor mamina, 16.07.2006
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to taková poezie, ve které je jasně cítit ženský faktor.. trochu mě odrazují některé rýmy

16.07.2006 16:57:00 | Sowak

Až na poseldní sloku milé ...:) konec se moc nerýmuje ...:( 60

16.07.2006 16:01:00 | Pablitofracek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí