Otázky pro slunce

Otázky pro slunce

Anotace: Pro Aurinko, nejlepší kamarádku Aaliyah, která v sobě Aaliyan Mayfly nosí....

Kam se skláníš,
slunce, kam se díváš,
kdo ti brání,
když k úsvitu se chystáš?

Nač se díváš,
když úsměvy kouzlíš,
co prožíváš,
kdyžse setmí?

Co pak děláš,
když ti někdobrání,
kam se schováš,
když špatně se máš?

Co si přeješm
když ti nadávají,
kam se ženeš,
nejsi k uhlídání!

V noci tmavé,
slunce, někde pryč,
světlo žádné,
ztracený k němu klíč.

Kam se ženeš,
komu v srdcisvítíš,
kdy si vzpomeneš,
že přátele už neuvidíš?
Autor Aaliyan, 16.07.2006
Přečteno 247x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí