Chtěla bych být…

Chtěla bych být…

Anotace: Tuto básničku jsem psala nadvakrát. První 4 sloky v 11letech, zbylé letos. Čím bych chtěla být a proč? Tak to se dočtete.

Chtěla bych být koťátkem,
prolézt si všechny díry,
chtěla bych být koťátkem,
prozkoumat nejmenší škvíry.

Chtěla bych být koťátkem,
prožít si kočičí mládí,
chtěla bych být koťátkem,
příst když tě někdo hladí.

Chtěla bych být koťátkem,
mít za mámu krásnou kočku.
chtěla bych být koťátkem,
s veselou jiskrou v očku.

Chtěla bych být koťátkem,
spát vedle milující mámy,
chtěla bych být koťátkem,
vážit si věcí, co byly mi dány.

Chtěla bych být koťátkem,
s myškou si hrát na dvoře,
chtěla bych být koťátkem,
žít svobodně a ne v pokoře.

Chtěla bych být koťátkem,
život tak bezstarostný mít,
chtěla bych být koťátkem,
užívat si, prostě naplno žít.
Autor Linushka, 17.07.2006
Přečteno 350x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je výborný,
a myslím, že tam jde krásně vidět, která část je z tvýho mlááááádííí :D a který ze současnosti ! ;)

26.11.2007 22:16:00 | anti-HERO

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí