Chci zemřít,ale budu žít

Chci zemřít,ale budu žít

Anotace: Největší svině se v nouzi ukážou být naši nejbližší

Zůstanu v té díře do které si mě vyhnala..
.a budu tam hnít..
Ruce mi porůstají peřím..
..stávám se andělem..
A ty..ano ty..
říkala si,že jsem ďáblovo dítě..
tolik ses mýlila..
Mám v sobě víc lásky než sám Amor..
..jen ne pro tebe..

-------------------------
Vyhnala si mě do pekla..
měla z toho ďábelskou radost..
kloubouk bych před tebou nesmekla..
a přála ti jen samou starost..
..tak jako je mám teď já..

Smrt by byla vysvobozením..
ale nemůžu zemřít..
potěšilo by tě to..
Autor Natalie Kolářová, 17.07.2006
Přečteno 584x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí