U srdce Tvého

U srdce Tvého

Anotace: Z dílny F. Hrubína. Mám k ní velice zvláštní vztah, je moje NEJ! Proto snad, musela jsem se o zážitek podělit.

U srdce Tvého
.....

Tvé ruce jako misky vah
váží můj osud.
Ať dobře zváží! Na poplach
tma bije dosud

a z koutů smrti volá k nám
zchudlého ďábla.
Tvé důvěry se nezříkám,
i kdyby zábla.

Zotvíralas mě ze všech stran
na světlo denní
a nechala jsi dokořán
mé zpustošení.

Zve noc a vichry zapřahá
na konci všeho.
Neodcházej, jsme do naha
u srdce Tvého!
Autor šedá bílá myška, 18.07.2006
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

u tvojho srdca sú veľmi zaujímavé myšlienky

18.07.2006 10:52:00 | pretorius

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí