Skoro pohádková práce

Skoro pohádková práce

Anotace: ... jak já to vidím

Sem v práci, hákuju,
Ty trpajzliky v bílym sleduju.
Bez lopatiček, ale do práce,
Makaj a ne jak v pohádce.
Nadělávaj na život jak mourovatí
A to bez legrace, ať nic nezhatí.
Ty v tom tmavém bez biče, ale přeci drábové,
Mučí je jak duše hříšné ďáblové.
A já tu v klidu sedim, u huby retko
A mam pár minut na oddych, ale to jen teďko.
Mašina otravná už na mě čeká,
Mručí, skučí a jinak heká
A já až připravim svou nikotinovou kámošku o hlavu,
Půjdu opět hákovat… jako na popravu.

PS: Dlouhý nos na vás, už pálim další,
Však oni to otroci uvnitř stačí.
Autor Miiemu, 18.07.2006
Přečteno 381x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hmm..

19.07.2006 09:04:00 | LVCIVS VINICIVS TORQVATVS

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí