Optimista

Optimista

Anotace: ...kdože?

Říkají: „Buď optimista.“ A v hlavě mi otázka běhá…
Jak se to k čertu dělá?
„Optimista, optimista,“ ve slovníku hledam,
Dokud ho nenajdu, pokoj si nedam.
Naivka, snílek…Taky bych byla ráda
o světě špatně informována,
tak až budete mít návod, jak optimistu sestavit,
zkuste se u mě s ním zastavit.
Autor Miiemu, 18.07.2006
Přečteno 325x
Tipy 2
Poslední tipující: synanceia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí