Touha

Touha

Anotace: Nikdy se nevzdávejte a nikdy nečiňte to, o čem si ostatní myslí, že je pro vás to nejlepší.

Tam v dáli svítí světýlko,
ale jen hrozně malinko.
Mám se vzdát nebo ne?!
ať nejsou ty noci bezesné...
snad není to přání nesplnitelné.

NE!Nechci jen snít,
chci své sny žít.
Nechci být, to co ze mě někdo udělá,
chci být sama sebou, jinak to nebudu já.
Autor Art.Ep, 18.07.2006
Přečteno 338x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí