Čas

Čas

Anotace: Je to o čase co víc k tomu říci už sám název hodně napovídá.

Co je to čas?
Čas je a přeci není.
Čas je všechno a přeci nic.
Tak co je to tedy čas?

Čas je starý a přesto mladý.
Čas je od počátku světa
a možníá ještě dýl.
Času jsou fuk naše důvody,
čas stále běží v před.

Je to také ten čas
co nám bere mládí
a vzpomínky mění v prach.

Čas bude stále
my už tu nebudem
naše kosti budou práchnivět v hrobě,
ale čas ten bude navěky.

Všechno se mění
jen čas ten zůstává.
Autor anduine, 18.07.2006
Přečteno 337x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí