Kde jsi?

Kde jsi?

Anotace: Kašlu na vaše komentáře...jeho to nevrátí. Jen mě bolí, že jsem se s ním nerozloučila

Tep a tlukot srdíčka,
Slyším ho a hladím po těle,
Pak ho políbím na víčka,
Nechávám ho usínat neotřele,

Hnědá očka klíží se v tichu,
Naději nedávají mu na žití,
Já seru na vaši lidskou pýchu,
Z rukou dám mu naposledy pití,

Zabili jste mi to co mám ráda,
Všichni mi táhněte z očí pryč ,
Já už nemám nejlepšího kamaráda,
Chci jít za tebou tak bože mě znič,

Slzy mi nepomohou…vím,
Ale on mě viděl plakat,
Já se teď utišit neumím,
Pláču i teď tak kde jsi abys mne utišil???
Autor Gamy, 18.07.2006
Přečteno 497x
Tipy 1
Poslední tipující: vincent christian böll
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

bohužel znám i tyto pocity

18.07.2006 21:33:00 | Pavel Kotrba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí