Vzduch

Vzduch

Anotace: ....je to jen takovy plácání o ničem konkrétním...proste blbost

Jsi pro mne jen vzduch pouhý,
nezajímají tě mé sny ani touhy.
Nevidím tě - jakoby si tu ani nemusel být,
přezto nedokázala bych bez tebe žít.
Jakmile by si odemne odešel a řekl mi sbohem,
já zemřela bych za prvním rohem.
Sama a tak strašně opuštěná a
mít srdce a plíce rozdrcená...

Špatný vzduch se totiž nedá dýchat
a o šťastném životě nechci už jen slýchat.
Já chci dnes zemřít a zítra narodit se zas
a žít tam kde budu moci dýchat a žít snáz
Autor cestovatelka, 18.07.2006
Přečteno 220x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí