rodina

rodina

Anotace: když ste matce ukradení...

Proč zrovna ona?
Ta,co má mě mít ráda?
proč debilní věci koná?
A jenom ukazuje mi záda?

Já nejsem její sluška,
za co mě vlastně má?
Jsem spíš jak v půlce přelomená tužka,
co čeká, že zase někdo facku jí dá.
Autor BlackAngel, 19.07.2006
Přečteno 253x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí