Tři

Tři

Anotace: tři....:o) no pokus o báseň asi nevyšel :o))

Už zase stojí u mé postele,
proč ani zde klid nemám,
sic nebyl jsem se vyzpovídat v kostele.
únik od svých hříchů hledám.
Jedna,dva,tři...

Na mou další chybu čekají,
prázdný výraz na mě zírá.
Snad ustřihnout kapačku se chystají,
nevadí,
již dávno opustila mě víra.
Jedna,dva,tři...

Snad jeden k nim nepatřil,
možná jen spletl si klec.
Já takhle kamarády si opatřil,
přetvářka je hnusná věc.

Druhý do mysli se mi hned vkrádá,
mě svědomí za živa žere.
Na svou jednoduchost to skvěle zvládá,
lež,
každý do úst si jí bere.

Třetí hlavu by mi prostřelil,
já mu to však nezazlívám.
Svůj nůž občas jsem si naostřil,
pocit nenávisti často mívám.

Snad mě satan v kartách prohraje,
na svůj poslední soud čekám.
Z frajera srab rázem je,
když každého stínu se hned lekám.

Proč teď prázdná místnost je?
Proč cítím se tak těžce?
Lež,už v hlavě bubnuje,
přetvářka srdce probije,
a nenávist?
Ta mě zabije!
Jedna.dv...
Autor chroust17, 19.07.2006
Přečteno 305x
Tipy 4
Poslední tipující: Koskenkorva, BARBYE
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké básně píšeš.Líbí se mi moc.Smutné ,ale plné citu.

20.08.2006 19:09:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí