Zavři oči

Zavři oči

Anotace: Anotaci si nechám pro sebe

Zavři oči a něco si přej,
může to být cokoli,
ať v každém příběhu je stejný děj,
ať rány do srdce nebolí.

Zavři oči a zkus spát,
nechej si vykouzlit sen,
o tom, že tě má někdo rád,
i když ve snu jen.

Zavři oči a mrkni lehce,
do okolí, co se děje,
spadni do snu, však velmi lehce,
ať se v něm každý směje.

Otevři oči, už svítá,
sny se rozplynuly,
teď je z nich realita,
teď skutečně se objevily.
Autor Aaliyan, 20.07.2006
Přečteno 419x
Tipy 1
Poslední tipující: Radhuza
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

První dvě sloky líbí, pak už ne ...

30.07.2006 19:08:00 | Pablitofracek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí