Báseň TOUR DE FRANCE

Báseň TOUR DE FRANCE

Anotace: taková pohodová básnička o aktuální události. Rozhodla jsem se ji napsat jako vzdor, když můj milý věnoval pozornost kolům. A ty slipy byly fakt tygrovaný!

Za kousek límce nechceš mi verše nasypat,
neskládáš rýmy, které poet jako já, má rád.
S láskou mi růži k nohám nesložíš,
prý nejsi čaroděj a veršovat neumíš.

V tygří látce kolem boků,
slipy říkáme už tolik roků.
Jen ty mi v nich muže dávné historie připomínáš.
Co to bylo za film? Nevzpomínáš?

Ano, lovci mamutů, nebo přítel "Čity"?
Těžko tomu věřit, zda jsou to vůbec slipy.
Tygří vzorek ladí s pohledem tvých očí šelmy.
Pozoruji tě od stolu a říkám si,
no tak už pusu dej mi!

Ale tebe jen jeden obraz svádí.
Nejsem to já ani moje mládí.
Můžu si lesku na rty dávat jako medu do svých slov.
Ale ty máš teď vyhraněnou jednu ze svých dob.

Barevně na tě okem mrká.
Proklínám jí, je to pěkná mrcha!
Malá a nenápadná zdála se být,
ale vloudila se ti do zájmu, obsadila byt.

Snad úplně si jí propadl všanc,
když nahodila flirt typu TOUR DE FRANCE!
A já tiše slova mračen šeptám,
na to, co na tom vidíš, se ani neptám.

Je tolik zbytečné ti vyjádřit svůj vzdor-
- kort -
když sis vybral EUROSPORT !
Autor melebele, 20.07.2006
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jako bys psala o mém vztahu hehehe.

31.08.2006 11:14:00 | unstoppable

Radšej ako tigrované slipy
Navrhujem,
Si niečo vypi !
/ napr. akce ,,BORORO,, /

20.07.2006 16:53:00 | džemo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí