Sáhib

Sáhib

Anotace: Trošku orientu do toho shluku básní.

Na hostinu paryb,
přijde mocný Sáhib.
Táhne harém lidí,
jen sultána vidí.

Ano pane jsem já váš,
jste velký prostě náš.
Ležíme v rýze,
předeme Tvé příze.

Takhle ujdou roky.
Rýčem kopou stoky.
Za dny zlatých časů.
Přešlo spousta vlasů.

Nad nimi se sklání.
Hrozba a čekání.
Smrt z dlouhé chvíle.
Pro moc práce, píle.
Autor mamaruta, 21.07.2006
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí