Bojím se

Bojím se

Anotace: Měla jsem nasmírnej strach, zní to divně ale opravdu strach ze splněného přání...

Bojím se
Bojím se konce
Vím, že přijde
Bojím se spolněného přání
Vím, že se splní
Je to ale opravdu mé přání?
Ne už není
Bylo vyřčeno
Nelze jej vrátit zpět
Nerozvážnost
Přat si, člověk musí umět
Měla bych být šťastná
Má přání se mi plní
Však ve špatnou dobu
Většinou mě zraní
Tohle přání je "konec"
Nelze ho vrátit
Vím že přijde
Bojím se...
Autor Jarra Wen, 22.07.2006
Přečteno 296x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

podle mě tady myšlenka trochu trpí na úkor formy..

23.07.2006 16:05:00 | Sowak

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí