Anďelé

Anďelé

Anotace: basnicka o andelech, jejich podobach a tak.... :)

Ti tvorové, co plují nebem,
či vznášejí se nad zemí,
co obdařují srdce květem
a dávají mu naději...

Ti co tvoří osud lidství,
jak kdysi dávno Španělé,
to vše jsou "Božští policisti"
jež nazýváme Andělé..

Však ne vždy mají bílou róbu
a nad hlavou zář jim září,
každého anděl má podobu
toho, koho máme rádi...
Autor Peky, 22.07.2006
Přečteno 373x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí