Pro ni....

Pro ni....

Anotace: povinnost pro zoufalé....:-)

Parfémům tvým uvykl jsem, běda
Hlaholu trav a mízy v pažích ševelení
A chvění rtů, pokaždé když tvá bledá
Nahota obemkla mne a sladká utišení

A slzy smíchu, smích v němž slzy pospávají
´By jednou znenadání rozstříkly se v šero
když barvy, kdys´ tak jasné, vyčpělé se zdají
a hloupé tmavé stíny dusí mne, má efeméro…
Autor Herjann Skald Vargstjern, 23.07.2006
Přečteno 318x
Tipy 1
Poslední tipující: Rolnička
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

první sloka silná. nebudu vypisovat , líbí se mi celá.
oproti té básni plné "bohů" je tahle mnohem lepší
nepokouší se o vzletnost je lehká a psaná fantazií.

23.07.2006 12:59:00 | kulishak

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí